Ακίνητα

ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ

02 Νοεμβρίου, 2022

← Δείτε όλα τα ακίνητα

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ - Εθνικής Αντιστάσεως 51Α, Καρδαμίτσια

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ - Εθνικής Αντιστάσεως 51Α, Καρδαμίτσια

Τύπος ακινήτου:

Κατάστημα

Τιμή διάθεσης:

€ 132.000

Εμβαδό κτίσματος:

182,47 τ.μ.

Διεύθυνση ακινήτου:

ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΩΣ 51Α, ΚΑΡΔΑΜΙΤΣΙΑ

Σύντομη περιγραφή:

Το ακίνητο αποτελεί αυτοτελή οριζόντια ανεξάρτητη ιδιοκτησία που βρίσκεται στο ισόγειο διώροφης οικοδομής με υπόγειο, εντός συγκροτήματος 4 κτιρίων. Το κατάστημα έχει εμβαδό 99,60τμ και αποτελείται από ένα ενιαίο χώρο, κουζινάκι και από WC. Επικοινωνεί με τον υπόγειο αποθηκευτικό χώρο εμβαδού 82,87τμ ο οποίος είναι ημιτελής στο στάδιο των επιχρισμάτων και αυτός αποτελεί αυτοτελή οριζόντια ανεξάρτητη ιδιοκτησία. Επίσης διαθέτει ημιυπαίθριο χώρο εμβαδού 6,01τμ στην είσοδο του καταστήματος.
Η περιοχή που βρίσκεται το ακίνητο είναι στο κέντρο του οικισμού Καρδαμίτσια, απέχει περίπου 5χλμ από το κέντρο των Ιωαννίνων ενώ βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από το κρατικό Νοσοκομείο «ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑ», στην περιφερειακή οδό της πόλης και στην έξοδο της πόλης προς την Ηγουμενίτσα. Κύριο χαρακτηριστικό της περιοχής είναι ο μεγάλος αριθμός συγκροτημάτων κατοικιών (μονοκατοικίες) στη συντριπτική τους πλειοψηφία νεόδμητα, με εύκολη πρόσβαση και άμεση εξυπηρέτηση από την αστική συγκοινωνία και χωρίς πρόβλημα στάθμευσης.

Σημείωσεις:
-    Οι προσφορές δεν δεσμεύουν με κανέναν τρόπο την Συνεταιριστική Τράπεζα Ηπείρου ΣΥΝ.ΠΕ και θα κριθούν ελεύθερα κατά την απόλυτη κρίση της, χωρίς να δημιουργούνται γι’ αυτήν υποχρεώσεις σε συνάρτηση και με τους λοιπούς όρους που μπορεί να διαπραγματευτεί με τους ενδιαφερόμενους.
-    Η προσφορά αποστέλεται με e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση realestate@epirusbank.gr ή με έγγραφη προσφορά η οποία κατατίθεται στη Γραμματεία Διοίκησης (Πατρ. Ιωακείμ 6 & Καραπάνου, Ιωάννινα) εντός σφραγισμένου φακέλου με αναγραφή σε αυτόν των στοιχείων του αποστολέα και με την ένδειξη «Προσφορά για την αγορά ακινήτου».
-    Σε συνδυασμό με την εκδήλωση ενδιαφέροντος για την αγορά κάποιου ακινήτου, εάν χρειάζεστε χρηματοδότηση για την απόκτησή του, η Τράπεζα σας δίνει τη δυνατότητα να εξασφαλίσετε χρηματοδοτικές υπηρεσίες και λύσεις με προνομιακούς όρους.

Τοποθεσία:


Περισσότερες Φωτογραφίες


Εκδήλωση Ενδιαφέροντος