Βοήθεια

Επικοινωνία με την Τράπεζα

Κατάστημα

Χρειάζεται να επισκεφτώ ένα υποκατάστημα της Συνεταιριστικής Τράπεζας Ηπείρου για να αποκτήσω πρόσβαση σε μια υπηρεσία ή να λάβω πληροφορίες;

Δεν υπάρχει καμία απαίτηση να επισκεφθείτε ένα υποκατάστημα για τις καθημερινές σας τραπεζικές εργασίες, καθώς για την εξυπηρέτησή σας μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία e-banking, το δίκτυο ATM ή να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω τηλεφωνικώς ή μέσω email στο it@epirusbank.gr.

Ωστόσο, σε περιπτώσεις όπου η επίσκεψή σας σε ένα υποκατάστημα μπορεί να είναι απαραίτητη, αλλά δεν είναι εφικτό από την πλευρά σας, μπορούμε πάντα να σας παρέχουμε μια εναλλακτική λύση.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στο +30 26510-59000.

Ποια είναι τα πλησιέστερα καταστήματα και ΑΤΜs και ποιο το ωράριο λειτουργίας;

Χρησιμοποιήστε την αναζήτηση καταστήματος για να εντοπίσετε το πλησιέστερο κατάστημα ή ΑΤΜ που σας εξυπηρετεί.

Το ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων είναι: Δευτέρα – Παρασκευή, 08:00 – 14:00.

Υπηρεσίες Καρτών

Τι πρέπει να κάνω εάν το μηχάνημα μετρητών δεν μου δίνει χρήματα, παρόλο που έχω διαθέσιμα χρήματα;

Παρακαλούμε να επικοινωνήσετε με την τράπεζά σας - κατά προτίμηση την επόμενη εργάσιμη ημέρα - για να δείτε αν τα χρήματα έχουν χρεωθεί από το λογαριασμό σας.

Αν το ποσό έχει χρεωθεί και δεν παραλάβατε τα χρήματα,  η τράπεζά σας μπορεί να υποβάλει αίτηση για λογαριασμό σας.

Για πελάτες της Συνεταιριστικής Τράπεζας, είμαστε σε θέση να προβούμε σε αίτημα μετά από δύο εργάσιμες ημέρες από την κοινοποίησή σας. Ο λόγος για τον οποίο περιμένουμε δύο εργάσιμες ημέρες είναι επειδή ορισμένες συναλλαγές ATM μπορούν να πάρουν μια επιπλέον ημέρα για να εμφανιστούν στους λογαριασμούς σας - οπότε το υπόλοιπο σας μπορεί να διορθωθεί μέχρι τότε.

Μόλις ολοκληρωθούν οι έρευνες και το αίτημα σας επιβεβαιωθει, η τράπεζά θα πιστώσει το λογαριασμό σας εντός μιας εργάσιμης ημέρας.

Εάν η απαίτησή σας απορριφθεί μετά από έρευνα από τον πάροχο ΑΤΜ, τα χρήματα θα χρεωθούν από το λογαριασμό σας. Εάν συμβεί αυτό, θα σας ενημερώσουμε και θα σας δώσουμε προειδοποίηση 7 ημερών. Αυτή η διαδικασία μπορεί να διαρκέσει έως και 15 εργάσιμες ημέρες, ανάλογα με το πόσο χρόνο χρειάζεται για να ολοκληρωθεί η έρευνα.

Τι πρέπει να κάνω αν το ΑΤΜ παρακρατήσει την κάρτα μου;

Σε περίπτωση που ΑΤΜ παρακρατήσει την κάρτα σας επικοινωνήστε αμέσως με την Εξυπηρέτηση Πελατών στο  211 1049 960.

Η κάρτα σας θα ακυρωθεί και θα σας εκδώσουν νέα κάρτα καθώς βάσει των διεθνών κανονισμών απαγορεύεται η επιστροφή της κάρτας.

Μάθετε πως να διαχειρίζεστε την κάρτα σας και να αλλάξετε το CVC

Online Banking

Πώς μπορώ να αλλάξω το μέγεθος της γραμματοσειράς στο πρόγραμμα περιήγησης ιστού;

Για να αλλάξετε το μέγεθος της γραμματοσειράς σας, απλώς ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για το πρόγραμμα περιήγησης ιστού:

Internet Explorer

Από το μενού Εργαλεία, επιλέξτε την επιλογή "Ζουμ" και επιλέξτε από προκαθορισμένες ποσοστιαίες τιμές ή ποσοστιαίες μεταβολές. Η προεπιλογή είναι 100%.

Mozilla Firefox

Από το μενού 'Προβολή', επιλέξτε την επιλογή 'Zoom' και επιλέξτε από 'Zoom in', 'Zoom out', 'Reset' ή 'Zoom only text'.

Chrome

Από το μενού "Προσαρμογή και έλεγχος του Google Chrome", επιλέξτε την επιλογή "Ζουμ" και επιλέξτε από προκαθορισμένες ποσοστιαίες τιμές ή ποσοστιαίες αλλαγές. Η προεπιλογή είναι 100%.

Πώς μπορώ να αλλάξω το κωδικό πρόσβασης (password) στην υπηρεσία e-banking;

Μπορείτε να αλλάξετε τον κωδικό πρόσβασης μόνοι σας, μέσα από το e-banking.

Ξέχασα το κωδικό χρήστη (username) Πως μπορώ να αλλάξω το κωδικό πρόσβασης στην υπηρεσία e-banking;

Για επανέκδοση κωδικών ή σε περίπτωση κλειδώματος του λογαριασμού σας μπορείτε να στείλετε το αίτημά σας στο: https://www.epirusbank.com/contact

Πως μπορώ να αντλήσω την μηνιαία συγκεντρωτική ανάλυση τιμολογίων

Τρόποι Πληρωμών

Ανέπαφες Πληρωμές

Μπορώ να απενεργοποιήσω τη λειτουργία ανέπαφης συναλλαγής;

Αν θέλετε να εξαιρεθείτε από τη χρήση της ανέπαφης υπηρεσίας της χρεωστικής κάρτας, μπορείτε να απευθυνθείτε στο πλησιέστερο κατάστημα της Τράπεζας.

Μπορώ να κάνω μια συναλλαγή χωρίς επαφή στο εξωτερικό;

Εξαρτάται από τον έμπορο. Αυτή η τεχνολογία είναι ήδη διαθέσιμη σε πολλές άλλες χώρες και σε ορισμένες είναι ο αναμενόμενος τρόπος πληρωμής για συναλλαγές μικρής αξίας.

Εάν δείτε το σύμβολο χωρίς επαφή, θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την κάρτα σας με αυτόν τον τρόπο. Αν όχι, μπορείτε ακόμα να χρησιμοποιείτε το Chip & PIN όπου εμφανίζεται το σύμβολο VISA.