Δύο συνεταιριστικές δυνάμεις, η Συνεταιριστική Τράπεζα Ηπείρου και η Συνεταιριστική Ασφαλιστική, συνεργάζονται για εσάς και σας προσφέρουν ασφαλιστικά προγράμματα προσαρμοσμένα στα μέτρα σας.

Ενυπόθηκο

Αγοράσατε καινούργιο σπίτι με δάνειο ή λάβατε επαγγελματικό δάνειο για την επιχείρησή σας; Η Συνεταιριστική Τράπεζα Ηπείρου ασφαλίζει κάθε ιδιοκτήτη (φυσικό ή νομικό πρόσωπο) ακινήτου που υποθηκεύτηκε για τον κίνδυνο της καταστροφής του από πυρκαγιά, καλύπτοντας το ύψος του δανείου και ορίζοντας ως πρώτο δικαιούχο σε περίπτωση ζημιάς, την εκάστοτε τράπεζα.

Επίσης με κάθε νέο πρόγραμμα ασφάλισης κατοικίας, προσφέρουμε σε όλα μας τα πακέτα ΔΩΡΕΑΝ την κάλυψη Δόσης Δανείου.

Ενώ, σε περίπτωση που δεν μπορείτε να συνεχίσετε να μένετε στο σπίτι σας εξαιτίας ζημιάς, καλύπτουμε τις δόσεις του δανείου σας για έναν ολόκληρο χρόνο.

Και δεν είναι μόνο αυτά. Παράλληλα σας παρέχεται η δυνατότητα να επιλέξετε έξτρα καλύψεις. Αρκεί να επισκεφθείτε ένα από τα καταστήματα της Συνεταιριστικής Τράπεζας Ηπείρου για να ενημερωθείτε αναλυτικά για όλα τα ολοκληρωμένα προγράμματα.

Δανειολήπτες

Είστε δανειολήπτης; Η Συνεταιριστική Τράπεζα Ηπείρου σχεδίασε ένα εξειδικευμένο προϊόν, προκειμένου να σας παρέχει κάλυψη για τους κινδύνους που πιθανόν να σας εμπόδιζαν να αποπληρώσετε το δάνειό σας.

Αυτό, αφενός σας βοηθά να αισθανθείτε ακόμη πιο άνετα και φυσικά διασφαλίζει στην Τράπεζα σίγουρη και άμεση εξόφληση των δανείων που έχει εκδώσει για οποιοδήποτε λόγο, χωρίς να αναγκάζεται να προβαίνει σε χρονοβόρες διαδικασίες και ενέργειες που δεν ταιριάζουν με το προφίλ και τον κοινωνικό της ρόλο.

Σας περιμένουμε σε ένα από τα καταστήματά μας για να σας ενημερώσουμε και να σας συμβουλεύσουμε για την επιλογή των ασφαλιστικών προϊόντων μας:

  • Πρόσκαιρη Ασφάλιση Ζωής (Βασική Κάλυψη)
  • Μόνιμη Ολική Ανικανότητα (Συμπληρωματική Κάλυψη)