Ασφάλειες Περιουσίας

Δύο συνεταιριστικές δυνάμεις, η Συνεταιριστική Τράπεζα Ηπείρου και η Συνεταιριστική Ασφαλιστική, συνεργάζονται για εσάς και σας προσφέρουν ασφαλιστικά προγράμματα προσαρμοσμένα στα μέτρα σας.

Σκάφος

Θέλετε να απολαμβάνετε τη θάλασσα; Αγαπάτε την περιπέτεια; Ωραία. Έχετε κάθε δικαίωμα να τη χαίρεστε αλλά πριν από αυτό έχετε την ευθύνη να προνοείτε. Για εσάς, την οικογένειά σας και φυσικά για το σκάφος σας.

Στη Συνεταιριστική Τράπεζα Ηπείρου εξασφαλίζουμε σε όλους τους ιδιοκτήτες σκαφών, κάθε κατηγορίας και ιπποδύναμης (ιστιοφόρα, μηχανοκίνητα, ταχύπλοα, κλπ), μια σειρά από καλύψεις με τα πλέον ανταγωνιστικά τιμολόγια της αγοράς.

Δεν έχετε παρά να ρωτήσετε τον εξειδικευμένο συνεργάτη μας σε όποιο κατάστημα σας εξυπηρετεί.

Κατοικίας

Το σπίτι μας είναι η ζωή μας. Στεγάζει τα μέλη της οικογένειάς μας, τις όμορφες στιγμές μας, τα όνειρά μας.  Δεν υπάρχει κανένας λόγος να ανησυχείτε για τυχόν κινδύνους που απειλούν το σπίτι σας. Στην Τράπεζα Ηπείρου γνωρίζουμε καλά τους φόβους σας και έχουμε σχεδιάσει τρία σύγχρονα προγράμματα ασφάλισης κατοικιών σε ολόκληρη την Ήπειρο, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα στους πελάτες μας, να εξασφαλίζουν σήμερα τους κόπους μιας ζωής προλαβαίνοντας το απρόοπτο! Οι τρεις λύσεις ασφάλισης κατοικίας είναι: 

ΒΑΣΙΚΟ, ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΟ, ΠΛΗΡΕΣ και απεικονίζονται συνοπτικά στον παρακάτω πίνακα.

Αυτοκίνητο

Ασφαλίστε με υπευθυνότητα το βασικό μέσο μετακίνησης και μεταφοράς σας που πηγαίνει εσάς και την οικογένειά σας με ασφάλεια στον προορισμό σας.

Αναλαμβάνουμε με συνέπεια, αξιοπιστία και επαγγελματισμό την ασφάλιση του αυτοκινήτου σας, μέσα από μια πληθώρα ασφαλιστικών καλύψεων που θα επιλέξετε, παρέχοντας πλήρη και ολοκληρωμένη προστασία αυτού του κινητού περιουσιακού σας στοιχείου.