Χρεωστικές Κάρτες Ιδιώτες

Επωφεληθείτε από τα προνόμια που σας προσφέρει η νέα σας κάρτα πραγματοποιώντας τις καθημερινές σας συναλλαγές με ευκολία, αμεσότητα και ασφάλεια!

Οδηγίες διαχείρισης καρτών

Μάθετε πως να διαχειρίζεστε την κάρτα σας και να αλλάξετε το CVC

Μεγαλύτερη ασφάλεια

Η κάρτα EPIRUS MASTERCARD διαθέτει συγκριτικό πλεονέκτημα ασφάλειας, καθώς προσφέρει τη δυνατότητα αλλαγής CVC για μεγαλύτερη ασφάλεια στις συναλλαγές.

Η αλλαγή CVC πραγματοποιείται όποτε ο πελάτης επιθυμεί, μέσα από τα ηλεκτρονικά κανάλια της Τράπεζας e-banking & mbanking.

Προστατεύουμε το περιβάλλον

Η νέα σας κάρτα είναι 100% οικολογική, κατασκευασμένη από βιοδιασπώμενο υλικό, με βάση νέα οικολογικά πρότυπα που ακολουθεί η Τράπεζα, συμβάλλοντας στην προστασία του περιβάλλοντος.

Ενημερωθείτε

Η κάρτα EPIRUS BANK MASTERCARD DEBIT σας δίνει τη δυνατότητα να κινείτε τον λογαριασμό καταθέσεών σας 24 ώρες το 24ώρο από τα Μηχανήματα Αυτόματων Συναλλαγών σε όλη την Ελλάδα, μέσω των δικτύων της Τράπεζας μας, του Ομίλου Συνεταιριστικών Τραπεζών, του δικτύου ΔΙΑΣ, καθώς και στο εξωτερικό, όπου υπάρχει το σήμα του οργανισμού MASTERCARD.

Μη ξεχνάτε ότι με την κάρτα σας μπορείτε να πραγματοποιείτε με απ' ευθείας χρέωση του λογαριασμού σας, αγορές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, απ' όλα τα καταστήματα που δέχονται κάρτες του οργανισμού, και πάντοτε για επιπρόσθετη ασφάλεια στις συναλλαγές σας, μόνο με τη χρήση του P.I.N. που σας έχει αποσταλεί.

Το συνολικό ημερήσιο όριο ανάληψης μετρητών από τα ΑΤΜ στην Ελλάδα είναι 1.000 Ευρώ. (Διευκρινίζεται ότι το όριο των 1.000 Ευρώ ισχύει για αναλήψεις που πραγματοποιούνται μέσω των δικτύων ΑΤΜs της Τράπεζας μας, ενώ από τα ΑΤΜ του δικτύου ΔΙΑΣ πραγματοποιούνται αναλήψεις μέχρι 600 Ευρώ ημερησίως).

Το συνολικό ημερήσιο όριο για αγορές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό είναι 2.000 Ευρώ και για αναλήψεις από ΑΤΜ στο εξωτερικό είναι 1.000 Ευρώ. Τα παραπάνω όρια ισχύουν, εφόσον υπάρχει διαθέσιμο υπόλοιπο στο λογαριασμό σας.

Η κάρτα αρχικά, για λόγους ασφαλείας δεν είναι ενεργοποιημένη. Μπορείτε να την ενεργοποιήσετε με τους ακόλουθους τρόπους:

  • Σε ΑΤΜ ή POS της τράπεζάς μας, εκτελώντας μία online συναλλαγή
  • Μέσω της εφαρμογής ηλεκτρονικής τραπεζικής, καθώς ορίζετε το PIN σας

Το PIN είναι απόρρητο και απαραίτητο για τις συναλλαγές με την κάρτα σας, από τις Αυτόματες Ταμειακές Μηχανές (ATM) της ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΗΠΕΙΡΟΥ, σε όλα τα ATM με το σήμα MASTERCARD, καθώς και σε όλα τα Τερματικά POS στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Εφόσον επιθυμείτε, μπορείτε να αλλάξετε το PIN σας, μέσω των ATM της ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑ ΗΠΕΙΡΟΥ, καθώς και των ψηφιακών καναλιών της.

Για την ασφάλεια των συναλλαγών σας, θυμηθείτε:

  • Απομνημονεύστε το PIN και καταστρέψτε το παρόν έντυπο.
  • Μη γράφετε το κωδικό PIN, ούτε να το αναφέρετε σε τρίτα πρόσωπα. Η Τράπεζα δεν πρόκειται ποτέ να σας ζητήσει το PIN της κάρτας σας, με οποιοδήποτε μέσο.
  • Κάνετε οι ίδιοι πάντα τις συναλλαγές σας στα ATM και μη δέχεστε βοήθεια από αγνώστους.
  • Κατά την εισαγωγή του PIN, καλύπτετε πάντα το χέρι με το οποίο πληκτρολογείτε, με το άλλο χέρι ή κάποιο έγγραφο ή αντικείμενο.
  • Αλλάζετε συχνά το PIN σας. Η κάρτα σε συνδυασμό με το PIN σημαίνει μετρητά.
  • Κατά τις συναλλαγές σας στα ATM, μην πληκτρολογήσετε πάνω από 2 συνεχόμενες φορές λάθος PIN, γιατί κρατείται η κάρτα σας από το μηχάνημα.
  • Αν η κάρτα σας κρατηθεί από το ATM, επικοινωνήστε άμεσα με τη Τράπεζα τηλεφωνικά ή επισκεφτείτε ένα κατάστημα της.

Σε περίπτωση απώλειας ή κλοπής του PIN ή/και της κάρτας σας, καλέστε αμέσως στο 211 1049960.