Ενταχθείτε στο πρόγραμμα «Εξοικονομώ 2021» και εξασφαλίστε χρηματοδότηση για εργασίες ενεργειακής αναβάθμισης στο σπίτι σας.

Εάν είστε δικαιούχος του προγράμματος «Εξοικονομώ 2021», επιλέξτε τη Συνεταιριστική Τράπεζα Ηπείρου ως τράπεζα συνεργασίας ή/και χρηματοδότησης και εξασφαλίστε άμεση προέγκριση και γρηγορότερη εκταμίευση του δανείου.

Το πρόγραμμα υλοποιείται στο πλαίσιο του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας Ελλάδα 2.0 με τη χρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης – NextGenerationEU.

Ενημερωθείτε σήμερα κιόλας για τα χαρακτηριστικά του νέου προγράμματος εδώ.

Στο πλαίσιο της διαχρονικής και έμπρακτης υποστήριξης των πρωτοβουλιών που στοχεύουν στην αναβάθμιση του περιβάλλοντος, συμμετέχουμε στο πρόγραμμα "Εξοικονομώ 2021".

Στη Συνεταιριστική Τράπεζα Ηπείρου θα βρείτε όλη την απαραίτητη υποστήριξη και την καθοδήγηση που χρειάζεστε για να αναβαθμίσετε ενεργειακά την κατοικία σας.

Για να λύσετε απορίες σας σχετικά με το δάνειό σας, τηλεφωνήστε στο 26510 59055 Δευτέρα έως Παρασκευή (εργάσιμες ημέρες), 09:00-16:00.

Εναλλακτικά, απευθυνθείτε στο δίκτυο καταστημάτων της Τράπεζας Ηπείρου εδώ.

Σας καθοδηγούμε σε κάθε βήμα για την ένταξη της κατοικίας σας στο πρόγραμμα και για τα απαραίτητα δικαιολογητικά για την αξιολόγηση της αίτησής σας.

Εξοικονομώ 2021