Υπηρεσία IRIS Payments Ιδιώτες

Με τη νέα υπηρεσία IRIS Payments της Συνεταιριστικής Τράπεζας Ηπείρου μπορείτε να στέλνετε χρήματα σε οποιονδήποτε χωρίς χρεώσεις και χωρίς να γνωρίζετε τον αριθμό λογαριασμού ή το IBAN του.

  • Άμεση μεταφορά χρημάτων μόνο με τον αριθμό του κινητού.
  • Απλή διαδικασία εντός λίγων δευτερολέπτων.
  • Χωρίς χρέωση έως και €500 την ημέρα.

Αρκεί να ξέρετε τον αριθμό κινητού του. Μπορεί να λάβει τα χρήματα που θέλετε να του στείλετε, ακόμα και αν δεν έχει λογαριασμό στην Τράπεζα Ηπείρου. Αρκεί να έχετε ενεργοποιήσει και οι δύο την υπηρεσία IRIS στο mobile banking.

Η διαδικασία μεταφοράς ολοκληρώνεται εντός λίγων δευτερολέπτων και τα δύο μέρη ενημερώνονται άμεσα για την ολοκλήρωση της συναλλαγής. Το ημερήσιο όριο συναλλαγών είναι 500€.

Άμεση πίστωση 24/7/365

Ο δικαιούχος πιστώνεται μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα

Ευκολία και ταχύτητα

Η πληρωμή εκτελείται με απλές κινήσεις στο smartphone

Ασφάλεια

Ασφαλής πληρωμή σύμφωνα με το ευρωπαϊκό σχήμα SEPA Instant Credit Transfer

Πως λειτουργεί

Το πρώτο βήμα που απαιτείται είναι η ενεργοποίηση της υπηρεσίας. Κατά συνέπεια μεταβαίνετε στο «Περισσότερα» και στη συνέχεια «Διαχείριση Εγγραφής IRIS Instant Payments» (Εικόνα 1).

Εικόνα 1

 

Στη φόρμα που ακολουθεί συμπληρώνετε το κινητό σας τηλέφωνο, το Α.Φ.Μ. και το λογαριασμό που θα χρησιμοποιείται για τη συγκεκριμένη υπηρεσία (Εικόνα 2).

Εικόνα 2

 

Σε περίπτωση που κάποιος χρήστης έχει ήδη ενεργοποιημένη την υπηρεσία IRIS σε άλλη τράπεζα τότε με την ενεργοποίηση της εμφανίζεται και μια επιπλέον επιλογή, «Βασικός Πάροχος» (Εικόνα 3). Αν θέλετε ο λογαριασμός εκκαθάρισης να είναι αυτός που έχετε δηλώσει στη τράπεζα μας τότε επιλέγετε το «Βασικός Πάροχος», διαφορετικά ως λογαριασμός εκκαθάρισης είναι εκείνος που έχει δηλωθεί στην άλλη τράπεζα.

Εικόνα 3

 

Με την ενεργοποίηση της υπηρεσίας μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε. Συγκεκριμένα, στο μενού «Συναλλαγές» επιλέγετε «IRIS Άμεσες Πληρωμές (24/7) (Εικόνα 4)».

Εικόνα 4

 

Στη φόρμα που ακολουθεί επιλέγετε τον λογαριασμό από τον όποιο θα γίνεται η μεταφορά, το αναγνωριστικό του παραλήπτη (κινητό τηλέφωνο αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία IRIS άμεσες μεταφορές χρημάτων σε φίλους (Χρήση Λογαριασμού: Προσωπική) ή το Α.Φ.Μ. αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε IRIS άμεσες πληρωμές σε επαγγελματίες/μικρές επιχειρήσεις (Χρήση Λογαριασμού: Επαγγελματική), το ποσό και σημειώσεις αν θέλετε (Εικόνα 5).

Εικόνα 5