Δύο συνεταιριστικές δυνάμεις, η Συνεταιριστική Τράπεζα Ηπείρου και η Συνεταιριστική Ασφαλιστική, συνεργάζονται για εσάς και σας προσφέρουν ασφαλιστικά προγράμματα προσαρμοσμένα στα μέτρα σας.

Σύνταξη - Στόχος

Χρειάζεστε ένα πρωτοποριακό αποταμιευτικό και επενδυτικό πρόγραμμα; Στη Συνεταιριστική Τράπεζα Ηπείρου γνωρίζουμε πολύ καλά τις ανάγκες σας για αποταμίευση προκειμένου να εξασφαλίσετε το μέλλον σας.

Τώρα, σας παρέχουμε την πληρέστερη διασφάλιση αποταμίευσης-επένδυσης των χρημάτων σας με την εγγύηση της Συνεταιριστικής Ασφαλιστικής και των μεγάλων ευρωπαϊκών ασφαλιστικών οργανώσεων-μετόχων της (UNIPOL, MACIF, P&V, EURESA).

Αποταμιευτικά

Γνωρίζετε κάποιον φορέα που να μπορεί να σας εγγυηθεί τη Σύνταξή σας στο ακέραιο; Υπάρχει κάποιος που να σας υπόσχεται με βεβαιότητα ότι θα καταβάλλει αυτά που τόσα χρόνια σας παρακρατούν από το μισθό σας;

Στη Συνεταιριστική Τράπεζα Ηπείρου τολμάμε να κάνουμε τη διαφορά! Και αυτό, επειδή έχουμε σκύψει όλα αυτά τα χρόνια πάνω στο πρόβλημα, εστιάζοντας στην αβεβαιότητα που νιώθετε γι’ αυτό το τόσο ευαίσθητο θέμα. Κάθε μας σκέψη, κάθε μας πλάνο και πρόγραμμα είναι ανθρωποκεντρικό καθώς αντιλαμβανόμαστε εκ των προτέρων την ανάγκη σας να απαλλαγείτε από οποιαδήποτε ανησυχία και άγχος. Ενημερωθείτε από εμάς και δώστε στον εαυτό σας εξασφαλισμένη συνταξιοδότηση.

Συνθέτω

Στην Συνεταιριστική Τράπεζα Ηπείρου μπορείτε να βασίζεστε πάνω μας. Στηριχθείτε σήμερα κιόλας στη Συνεταιριστική Ιδέα και διαμορφώστε με πραγματική ασφάλεια και ευελιξία το υψηλό επίπεδο ζωής που πάντα ονειρευόσασταν να έχετε στην Τρίτη ηλικία της ζωής σας. Τώρα έχετε τη δυνατότητα, καταβάλλοντας ένα εφάπαξ ποσό, να αγοράσετε το ποσό της ισόβιας μηνιαίας σύνταξης που επιθυμείτε ή το ισοδύναμό του σε εφάπαξ ποσό, επιλέγοντας την ηλικία έναρξης της συνταξιοδότησής σας.

Σήμερα πλέον μπορείτε να καθορίσετε και να εξασφαλίσετε την ποιότητα της ζωής σας. Αν όμως εκτιμάτε ότι οι μελλοντικές σας ανάγκες ξεπερνούν τη σημερινή σας αποταμίευση, καλό θα ήταν να μην περιορίσετε το σχεδιασμό σας!