Ακίνητα

ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ

10 Μαρτίου, 2022

← Δείτε όλα τα ακίνητα

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ - Λόρδου Βύρωνος Ιωάννινα (Κ1)

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ - Λόρδου Βύρωνος Ιωάννινα (Κ1)

Τύπος ακινήτου:

Κατάστημα

Τιμή διάθεσης:

€ 229.000

Εμβαδό κτίσματος:

208,79 τ.μ.

Εμβαδό οικοπέδου:

- τ.μ.

Διεύθυνση ακινήτου:

Λ. Βύρωνος 18

Σύντομη περιγραφή:

Το Κατάστημα αποτελεί αυτοτελή και οριζοντια ανεξαρτητη ιδιοκτησια συνολικού εμβαδού 208,79τμ που βρίσκεται στο Ισόγειο οικοδομής (Πολυκατοικίας) επί της οδού Λ. Βύρωνος στα Ιωάννινα. Αποτελείται από ισόγειο εμβαδού 87,69τμ και υπόγειο βοηθητικό χώρο 121,10τμ.

Το ακίνητο βρίσκεται σε μία περιοχή που μπορεί να φιλοξενήσει διάφορες χρήσεις όπως κατοικία, αλλά κυρίως επαγγελματική στέγη (καφετέριες και εμπορικά καταστήματα). Απευθύνεται κυρίως σε ιδιώτες που μπορεί να θέλουν να αποκτήσουν ή να μισθώσουν την ιδιοκτησία για ιδία χρήση.

Η περιοχή χαρακτηρίζεται από μεγάλη επισκεψημότητα καθώς αποτελεί μέρος της παλαιάς αγοράς της πόλης των Ιωαννίνων ενώ βρίσκεται και σε μικρή απόσταση από τουριστικά σημεία όπως η λίμνη.

Σημείωσεις:

  • Οι προσφορές δεν δεσμεύουν με κανέναν τρόπο την Συνεταιριστική Τράπεζα Ηπείρου ΣΥΝ.ΠΕ και θα κριθούν ελεύθερα κατά την απόλυτη κρίση της, χωρίς να δημιουργούνται γι’ αυτήν υποχρεώσεις σε συνάρτηση και με τους λοιπούς όρους που μπορεί να διαπραγματευτεί με τους ενδιαφερόμενους.
  • Η προσφορά αποστέλεται με e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση realestate@epirusbank.gr ή με έγγραφη προσφορά η οποία κατατίθεται στη Γραμματεία Διοίκησης (Πατρ. Ιωακείμ 6 & Καραπάνου, Ιωάννινα) εντός σφραγισμένου φακέλου με αναγραφή σε αυτόν των στοιχείων του αποστολέα και με την ένδειξη «Προσφορά για την αγορά ακινήτου».
  • Σε συνδυασμό με την εκδήλωση ενδιαφέροντος για την αγορά κάποιου ακινήτου, εάν χρειάζεστε χρηματοδότηση για την απόκτησή του, η Τράπεζα σας δίνει τη δυνατότητα να εξασφαλίσετε χρηματοδοτικές υπηρεσίες και λύσεις με προνομιακούς όρους.

Τοποθεσία:


Περισσότερες Φωτογραφίες


Εκδήλωση Ενδιαφέροντος