Ακίνητα

ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ

12 Ιανουαρίου, 2023

← Δείτε όλα τα ακίνητα

ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ - Αχιλλέως 23 Νέα Ζωή

ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ - Αχιλλέως 23 Νέα Ζωή

Τύπος ακινήτου:

Διαμέρισμα

Τιμή διάθεσης:

€ 88.000

Εμβαδό κτίσματος:

93,77 τ.μ.

Διεύθυνση ακινήτου:

ΑΧΙΛΛΕΩΣ 23, ΝΕΑ ΖΩΗ

Σύντομη περιγραφή:

Πρόκειται για οριζόντια ιδιοκτησία εμβαδού 93,77τμ στο ισόγειο οικοδομής, με τα παντός παραρτήματος και παρακολουθήματος που αποτελείται από ενιαίο χώρο καθιστικού – κουζίνας, 2 υπνοδωμάτια και 1 μπάνιο. Επίσης υφίσταται αποθήκη υπογείου με εμβαδό με στοιχείο (ΑΠ.ΚΑΤ) που περιλαμβάνει έναν ενιαίο αποθηκευτικό χώρο.

Η περιοχή στην οποία βρίσκεται το ακίνητο είναι ο οικισμός Νέα Ζωή του Δήμου Ιωαννιτών στο κέντρο περίπου του οικισμού. Τα κύρια χαρακτηριστικά της περιοχής είναι η εγγύτητα με τον Αεροδρόμιο Ιωαννίνων και τον αστικό ιστό της πόλης των Ιωαννίνων που αποτελούν και σημαντικά πλεονεκτήματα του Ακινήτου. Επίσης χαρακτηριστικά της περιοχής είναι οι διάσπαρτοι μεγάλοι χώροι, η ευκολία στην κυκλοφορία και στην στάθμευση.

Το παρόν διαμέρισμα είναι μισθωμένο και διατηρείται σε πολύ καλή κατάσταση.

Σημείωσεις:

 - Οι προσφορές δεν δεσμεύουν με κανέναν τρόπο την Συνεταιριστική Τράπεζα Ηπείρου ΣΥΝ.ΠΕ και θα κριθούν ελεύθερα κατά την απόλυτη κρίση της, χωρίς να δημιουργούνται γι’ αυτήν υποχρεώσεις σε συνάρτηση και με τους λοιπούς όρους που μπορεί να διαπραγματευτεί με τους ενδιαφερόμενους.

 - Η προσφορά αποστέλλεται με e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση realestate@epirusbank.gr ή με έγγραφη προσφορά η οποία κατατίθεται στη Γραμματεία Διοίκησης (Πατρ. Ιωακείμ 6 & Καραπάνου, Ιωάννινα) εντός σφραγισμένου φακέλου με αναγραφή σε αυτόν των στοιχείων του αποστολέα και με την ένδειξη «Προσφορά για την αγορά ακινήτου».

 - Σε συνδυασμό με την εκδήλωση ενδιαφέροντος για την αγορά κάποιου ακινήτου, εάν χρειάζεστε χρηματοδότηση για την απόκτησή του, η Τράπεζα σας δίνει τη δυνατότητα να εξασφαλίσετε χρηματοδοτικές υπηρεσίες και λύσεις με προνομιακούς όρους.

Τοποθεσία:


Περισσότερες Φωτογραφίες


Εκδήλωση Ενδιαφέροντος