Ακίνητα

ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ

12 Ιανουαρίου, 2023

← Δείτε όλα τα ακίνητα

ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ Ι2 - Γράμμου 65 Ηγουμενίτσα

ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ Ι2 - Γράμμου 65 Ηγουμενίτσα

Τύπος ακινήτου:

Διαμέρισμα

Τιμή διάθεσης:

€ 93.000,00

Εμβαδό κτίσματος:

108,60 τ.μ.

Διεύθυνση ακινήτου:

ΓΡΑΜΜΟΥ 65, ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ

Σύντομη περιγραφή:

Πρόκειται για οριζόντια ιδιοκτησία – Διαμέρισμα Ισογείου που βρίσκεται σε τριώροφη οικοδομή που έχει ανεγερθεί επί της οδού Γράμμου στην περιοχή «ΒΟΥΝΟΣΠΗΛΙΑ» Ηγουμενίτσας. Το Διαμέρισμα αποτελείται από ενιαίο χώρο σαλόνι-τραπεζαρία, διάδρομο, κουζίνα, 3 υπνοδωμάτια λουτρό και εξώστη.

Η περιοχή χαρακτηρίζεται κυρίως από κατοικίες 30ετίας και νεότερα και βρίσκεται πλησίον σε πευκόφυτη έκταση ενώ το έδαφος έχει έντονα επικλινή χαρακτήρα. Η απόσταση του ακινήτου από το κέντρο είναι περίπου 500m, πολύ κοντά (100m περίπου) βρίσκονται ο Ι.Ν. Αγ. Σπυρίδωνα και το 3ο Δημοτικό Σχολείο Ηγουμενίτσας. Επίσης σχετικά κοντά (200m) βρίσκεται και εμπορικός δρόμος (οδός Κύπρου) στον οποίο η πρόσβαση γίνεται και με τα πόδια. Θέσεις στάθμευσης υπάρχουν τόσο επί της οδού όσο και σε θέσεις στάθμευσης.

Το παρόν διαμέρισμα είναι μισθωμένο και διατηρείται σε πολύ καλή κατάσταση

Σημείωσεις:

 - Οι προσφορές δεν δεσμεύουν με κανέναν τρόπο την Συνεταιριστική Τράπεζα Ηπείρου ΣΥΝ.ΠΕ και θα κριθούν ελεύθερα κατά την απόλυτη κρίση της, χωρίς να δημιουργούνται γι’ αυτήν υποχρεώσεις σε συνάρτηση και με τους λοιπούς όρους που μπορεί να διαπραγματευτεί με τους ενδιαφερόμενους.

 - Η προσφορά αποστέλλεται με e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση realestate@epirusbank.gr ή με έγγραφη προσφορά η οποία κατατίθεται στη Γραμματεία Διοίκησης (Πατρ. Ιωακείμ 6 & Καραπάνου, Ιωάννινα) εντός σφραγισμένου φακέλου με αναγραφή σε αυτόν των στοιχείων του αποστολέα και με την ένδειξη «Προσφορά για την αγορά ακινήτου».

 - Σε συνδυασμό με την εκδήλωση ενδιαφέροντος για την αγορά κάποιου ακινήτου, εάν χρειάζεστε χρηματοδότηση για την απόκτησή του, η Τράπεζα σας δίνει τη δυνατότητα να εξασφαλίσετε χρηματοδοτικές υπηρεσίες και λύσεις με προνομιακούς όρους.

Τοποθεσία:


Περισσότερες Φωτογραφίες


Εκδήλωση Ενδιαφέροντος