Ακίνητα

ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ

07 Δεκεμβρίου, 2022

← Δείτε όλα τα ακίνητα

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ - Κατσάρη 24, ΙΩΑΝΝΙΝΑ

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ - Κατσάρη 24, ΙΩΑΝΝΙΝΑ

Τύπος ακινήτου:

Κατάστημα

Τιμή διάθεσης:

€ 44.000

Εμβαδό οικοπέδου:

54,00 τ.μ.

Διεύθυνση ακινήτου:

ΧΦΡ. ΚΑΤΣΑΡΗ 24, ΙΩΑΝΝΙΝΑ

Σύντομη περιγραφή:

Το κατάστημα αποτελεί οριζόντια αυτοτελή και οριζόντια ανεξάρτητη ιδιοκτησία εμβαδού 54,00τμ που βρίσκεται στο Ισόγειο οικοδομής (Πολυκατοικίας). Το κατάστημα αποτελείται από ένα ενιαίο χώρο και WC. Η πρόσοψη αποτελείται από διαφανείς βιτρίνες και η γενικότερη κατάσταση (εσωτερική και εξωτερική) δεν παρουσιάζει ιδιαίτερες φθορές.

Χαρακτηριστικό των οικοδομών της περιοχής είναι ο μεγάλος αριθμός καταστημάτων που στεγάζονται κυρίως στο ισόγειο πολυκατοικιών, ο μεγάλος αριθμός διαμερισμάτων και η μικρή απόσταση από την λίμνη των Ιωαννίνων. Η οδός Χρ. Κάτσαρη και η οδός Αγίας Μαρίνας αποτελούν βασικούς άξονες της πόλης, με σχετικά μεγάλη κίνηση.

Το ακίνητο αποτελεί κατάλληλη λύση για καταστήματα γενικής χρήσης ενώ η τελευταία χρήση του ήταν Φροντιστήριο Ξένων Γλωσσών. 

Σημειώσεις:
-    Οι προσφορές δεν δεσμεύουν με κανέναν τρόπο την Συνεταιριστική Τράπεζα Ηπείρου ΣΥΝ.ΠΕ και θα κριθούν ελεύθερα κατά την απόλυτη κρίση της, χωρίς να δημιουργούνται γι’ αυτήν υποχρεώσεις σε συνάρτηση και με τους λοιπούς όρους που μπορεί να διαπραγματευτεί με τους ενδιαφερόμενους.
-    Η προσφορά αποστέλλεται με e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση realestate@epirusbank.gr ή με έγγραφη προσφορά η οποία κατατίθεται στη Γραμματεία Διοίκησης (Πατρ. Ιωακείμ 6 & Καραπάνου, Ιωάννινα) εντός σφραγισμένου φακέλου με αναγραφή σε αυτόν των στοιχείων του αποστολέα και με την ένδειξη «Προσφορά για την αγορά ακινήτου».
-    Σε συνδυασμό με την εκδήλωση ενδιαφέροντος για την αγορά κάποιου ακινήτου, εάν χρειάζεστε χρηματοδότηση για την απόκτησή του, η Τράπεζα σας δίνει τη δυνατότητα να εξασφαλίσετε χρηματοδοτικές υπηρεσίες και λύσεις με προνομιακούς όρους.

Τοποθεσία:


Περισσότερες Φωτογραφίες


Εκδήλωση Ενδιαφέροντος