Ακίνητα

ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ

16 Νοεμβρίου, 2022

← Δείτε όλα τα ακίνητα

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ - Γοργοποτάμου 9

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ - Γοργοποτάμου 9

Τύπος ακινήτου:

Κατάστημα

Τιμή διάθεσης:

€ 24.500

Εμβαδό κτίσματος:

31,95 τ.μ.

Διεύθυνση ακινήτου:

ΓΟΡΓΟΠΟΤΑΜΟΥ 9, ΙΩΑΝΝΙΝΑ

Σύντομη περιγραφή:

Το κατάστημα αποτελεί οριζόντια αυτοτελή και οριζόντια ανεξάρτητη ιδιοκτησία εμβαδού 31,95τμ που βρίσκεται στο Ισόγειο οικοδομής (Πολυκατοικίας). Το κατάστημα αποτελείται από ένα ενιαίο χώρο και WC. Η πρόσοψη αποτελείται από αδιαφανείς βιτρίνες και η γενικότερη κατάσταση (εσωτερική και εξωτερική) δεν παρουσιάζει ιδιαίτερες φθορές.

Χαρακτηριστικό των οικοδομών της περιοχής είναι ο μεγάλος αριθμός εμπορικών καταστημάτων που στεγάζονται κυρίως στο ισόγειο πολυκατοικιών, ο μεγάλος αριθμός διαμερισμάτων και η μικρή απόσταση από την λίμνη των Ιωαννίνων

Επί του παρόντος είναι μισθωμένο από επιχείρηση υδραυλικών εγκαταστάσεων και αξιοποιείται ως αποθήκη.

Σημείωσεις:
-    Οι προσφορές δεν δεσμεύουν με κανέναν τρόπο την Συνεταιριστική Τράπεζα Ηπείρου ΣΥΝ.ΠΕ και θα κριθούν ελεύθερα κατά την απόλυτη κρίση της, χωρίς να δημιουργούνται γι’ αυτήν υποχρεώσεις σε συνάρτηση και με τους λοιπούς όρους που μπορεί να διαπραγματευτεί με τους ενδιαφερόμενους.
-    Η προσφορά αποστέλεται με e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση realestate@epirusbank.gr ή με έγγραφη προσφορά η οποία κατατίθεται στη Γραμματεία Διοίκησης (Πατρ. Ιωακείμ 6 & Καραπάνου, Ιωάννινα) εντός σφραγισμένου φακέλου με αναγραφή σε αυτόν των στοιχείων του αποστολέα και με την ένδειξη «Προσφορά για την αγορά ακινήτου».
-    Σε συνδυασμό με την εκδήλωση ενδιαφέροντος για την αγορά κάποιου ακινήτου, εάν χρειάζεστε χρηματοδότηση για την απόκτησή του, η Τράπεζα σας δίνει τη δυνατότητα να εξασφαλίσετε χρηματοδοτικές υπηρεσίες και λύσεις με προνομιακούς όρους.

Τοποθεσία:


Περισσότερες Φωτογραφίες


Εκδήλωση Ενδιαφέροντος