Ακίνητα

ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ

02 Νοεμβρίου, 2022

← Δείτε όλα τα ακίνητα

ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ Υ2 - Βουκουρεστίου 5, Καρδαμίτσια

ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ Υ2 - Βουκουρεστίου 5, Καρδαμίτσια

Τύπος ακινήτου:

Οικία

Τιμή διάθεσης:

€ 30.000

Εμβαδό κτίσματος:

37,38 τ.μ.

Διεύθυνση ακινήτου:

ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙΟΥ & ΔΕΥΚΑΛΙΩΝΟΣ, ΚΑΡΔΑΜΙΤΣΙΑ

Σύντομη περιγραφή:

Το ακίνητο είναι τύπου Γκαρσονιέρα και έχει εμβαδό 37,38τμ.Αποτελείται από κουζινάκι, έναν ενιαίο χώρο και λουτρό και βρίσκεται στο ισόγειο οικοδομής στην περιοχή Καρδαμίτσια.
Η περιοχή που βρίσκεται το ακίνητο είναι στο κέντρο του οικισμού Καρδαμίτσια, απέχει περίπου 5χλμ από το κέντρο των Ιωαννίνων ενώ βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από το κρατικό Νοσοκομείο «ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑ», στην περιφερειακή οδό της πόλης και στην έξοδο της πόλης προς την Ηγουμενίτσα. Κύριο χαρακτηριστικό της περιοχής είναι ο μεγάλος αριθμός συγκροτημάτων κατοικιών (μονοκατοικίες) στη συντριπτική τους πλειοψηφία νεόδμητα, με εύκολη πρόσβαση και άμεση εξυπηρέτηση από την αστική συγκοινωνία και χωρίς πρόβλημα στάθμευσης.

Σημείωσεις:
-    Οι προσφορές δεν δεσμεύουν με κανέναν τρόπο την Συνεταιριστική Τράπεζα Ηπείρου ΣΥΝ.ΠΕ και θα κριθούν ελεύθερα κατά την απόλυτη κρίση της, χωρίς να δημιουργούνται γι’ αυτήν υποχρεώσεις σε συνάρτηση και με τους λοιπούς όρους που μπορεί να διαπραγματευτεί με τους ενδιαφερόμενους.
-    Η προσφορά αποστέλεται με e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση realestate@epirusbank.gr ή με έγγραφη προσφορά η οποία κατατίθεται στη Γραμματεία Διοίκησης (Πατρ. Ιωακείμ 6 & Καραπάνου, Ιωάννινα) εντός σφραγισμένου φακέλου με αναγραφή σε αυτόν των στοιχείων του αποστολέα και με την ένδειξη «Προσφορά για την αγορά ακινήτου».
-    Σε συνδυασμό με την εκδήλωση ενδιαφέροντος για την αγορά κάποιου ακινήτου, εάν χρειάζεστε χρηματοδότηση για την απόκτησή του, η Τράπεζα σας δίνει τη δυνατότητα να εξασφαλίσετε χρηματοδοτικές υπηρεσίες και λύσεις με προνομιακούς όρους.

Τοποθεσία:


Περισσότερες Φωτογραφίες


Εκδήλωση Ενδιαφέροντος