Ακίνητα

ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ

07 Σεπτεμβρίου, 2022

← Δείτε όλα τα ακίνητα

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ - Χατζή 33

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ - Χατζή 33

Τύπος ακινήτου:

Κατάστημα

Τιμή διάθεσης:

€ 56.100

Εμβαδό κτίσματος:

75,09 τ.μ.

Διεύθυνση ακινήτου:

Χατζή 33, Ιωάννινα

Σύντομη περιγραφή:

Το Κατάστημα αποτελεί αυτοτελή και οριζοντια ανεξαρτητη ιδιοκτησια εμβαδού 60,05τμ που βρίσκεται στο Ισόγειο οικοδομής (Πολυκατοικίας) στην περιοχή «Αμπελόκηποι» επί της οδού Δημητρίου Χατζή στα Ιωάννινα. Το κατάστημα διαθέτει κλειστό χώρο στάθμευσης αυτοκινήτου στο υπόγειο 15,04 μ2 που αποτελεί ξεχωριστή οριζόντια ιδιοκτησία.
Επίσης, μεγάλο πλεονέκτημα αποτελεί η κοντινή απόσταση από το κέντρο της πόλης έχοντας πρόσβαση σε αυτή και με την χρήση μέσων μαζικής μεταφοράς (αστικά λεωφορεία).

Ο χώρος ενδείνυται για οποιαδήποτε χρήση ακόμα και για χρήση γραφείου.

Η περιοχή χαρακτηρίζεται από την ύπαρξη πολυκατοικιών τα ισόγεια των οποίων έχουν χρήση καταστημάτων.

 

Χαρακτηριστικά  
Επιφάνεια 75,09τ.μ.
Επίπεδο 14
Έτος Κατασκευής 2003
Λουτρά / WC 1
Θέσεις Σταθμεύσεως Ναι
Είδος κυριότητας 100% πλήρηςΣημείωσεις:

-    Οι προσφορές δεν δεσμεύουν με κανέναν τρόπο την Συνεταιριστική Τράπεζα Ηπείρου ΣΥΝ.ΠΕ και θα κριθούν ελεύθερα κατά την απόλυτη κρίση της, χωρίς να δημιουργούνται γι’ αυτήν υποχρεώσεις σε συνάρτηση και με τους λοιπούς όρους που μπορεί να διαπραγματευτεί με τους ενδιαφερόμενους.
-    Η προσφορά αποστέλεται με e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση properties@epirusbank.gr ή με έγγραφη προσφορά η οποία κατατίθεται στη Γραμματεία Διοίκησης (Πατρ. Ιωακείμ 6 & Καραπάνου, Ιωάννινα) εντός σφραγισμένου φακέλου με αναγραφή σε αυτόν των στοιχείων του αποστολέα και με την ένδειξη «Προσφορά για την αγορά ακινήτου».

Τοποθεσία:


Περισσότερες Φωτογραφίες


Εκδήλωση Ενδιαφέροντος