Ακίνητα

ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ

19 Αυγούστου, 2022

← Δείτε όλα τα ακίνητα

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ - Πασχίδη 10

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ - Πασχίδη 10

Τύπος ακινήτου:

Κατάστημα

Τιμή διάθεσης:

€ 137.500

Εμβαδό κτίσματος:

227,04 τ.μ.

Διεύθυνση ακινήτου:

ΘΩΜΑ ΠΑΣΧΙΔΗ 10, ΙΩΑΝΝΙΝΑ

Σύντομη περιγραφή:

Το Κατάστημα αποτελεί αυτοτελή και οριζοντια ανεξαρτητη ιδιοκτησια εμβαδού 113,52τμ που βρίσκεται στο Ισόγειο οικοδομής (Πολυκατοικίας) στην περιοχή «Αμπελόκηποι» επί της οδού Πασχίδη αριθμός 10 στα Ιωάννινα. Το κατάστημα διαθέτει υπόγειο χώρο εμβαδού 113,52τ.μ.

Επίσης, μεγάλο πλεονέκτημα αποτελεί η κοντινή απόσταση από το κέντρο της πόλης έχοντας πρόσβαση σε αυτή και με την χρήση μέσων μαζικής μεταφοράς (αστικά λεωφορεία).

Ο χώρος ενδείνυται για οποιαδήποτε χρήση ακόμα και για χρήση γραφείου.

Η περιοχή είναι πυκνοκατοικημένη και χαρακτηρίζεται από την ύπαρξη πολυκατοικιών τα ισόγεια των οποίων έχουν χρήση καταστημάτων.

 

Χαρακτηριστικά  
Επιφάνεια 227,04τ.μ.
Επίπεδο 2
Έτος Κατασκευής 1988
Λουτρά / WC 1
Θέσεις Σταθμεύσεως Όχι
Είδος κυριότητας 100% πλήρης

 Σημείωσεις:

  • Οι προσφορές δεν δεσμεύουν με κανέναν τρόπο την Συνεταιριστική Τράπεζα Ηπείρου ΣΥΝ.ΠΕ και θα κριθούν ελεύθερα κατά την απόλυτη κρίση της, χωρίς να δημιουργούνται γι’ αυτήν υποχρεώσεις σε συνάρτηση και με τους λοιπούς όρους που μπορεί να διαπραγματευτεί με τους ενδιαφερόμενους.
  • Η προσφορά αποστέλεται με e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση realestate@epirusbank.gr ή με έγγραφη προσφορά η οποία κατατίθεται στη Γραμματεία Διοίκησης (Πατρ. Ιωακείμ 6 & Καραπάνου, Ιωάννινα) εντός σφραγισμένου φακέλου με αναγραφή σε αυτόν των στοιχείων του αποστολέα και με την ένδειξη «Προσφορά για την αγορά ακινήτου».
  • Σε συνδυασμό με την εκδήλωση ενδιαφέροντος για την αγορά κάποιου ακινήτου, εάν χρειάζεστε χρηματοδότηση για την απόκτησή του, η Τράπεζα σας δίνει τη δυνατότητα να εξασφαλίσετε χρηματοδοτικές υπηρεσίες και λύσεις με προνομιακούς όρους.

Τοποθεσία:


Περισσότερες Φωτογραφίες


Εκδήλωση Ενδιαφέροντος