Ακίνητα

ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ

19 Αυγούστου, 2022

← Δείτε όλα τα ακίνητα

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ - Γ' Σεπτεμβρίου

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ  - Γ' Σεπτεμβρίου

Τύπος ακινήτου:

Κατάστημα

Τιμή διάθεσης:

€ 95.000,00

Εμβαδό κτίσματος:

129,71 τ.μ.

Διεύθυνση ακινήτου:

Γ' Σεπτεμβριου 58

Σύντομη περιγραφή:

Το Κατάστημα αποτελεί αυτοτελή και οριζοντια ανεξαρτητη ιδιοκτησια εμβαδού 129,71τμ που βρίσκεται στο Ισόγειο οικοδομής (Πολυκατοικίας) επί της οδού Γ' Σεπτεμβρίου αριθμός 58 στην περιοχή Ανατολής Ιωαννίνων.

Το κατάστημα επί του παρόντος λειτουργεί ως αρτοποιείο ενώ θεωρείται ιδανικό για την στέγαση και την χρηση και ως χώρος εστίασης, φαρμακείο, κομμωτήριο, λογιστήριο, τεχνικό γραφείο καθώς και για κάθε άλλη εμπορική χρήση.

 

Η τοποθεσία αποτελεί κύριο πλεονέκτημα καθώς βρίσκεται σε πυκνοκατοικημένη περιοχή (κέντρο Ανατολής) με πλήθος πλήθος οικοδομών επί κεντρικής οδικής αρτηρίας.

 

Χαρακτηριστικά  
Επιφάνεια 120,61τ.μ.
Επίπεδο Ισόγειο
Έτος Κατασκευής  1984
Λουτρά / WC 1
Θέσεις Σταθμεύσεως Όχι
Είδος κυριότητας 100% πλήρης

 

Σημείωσεις:

  • Οι προσφορές δεν δεσμεύουν με κανέναν τρόπο την Συνεταιριστική Τράπεζα Ηπείρου ΣΥΝ.ΠΕ και θα κριθούν ελεύθερα κατά την απόλυτη κρίση της, χωρίς να δημιουργούνται γι’ αυτήν υποχρεώσεις σε συνάρτηση και με τους λοιπούς όρους που μπορεί να διαπραγματευτεί με τους ενδιαφερόμενους.
  • Η προσφορά αποστέλεται με e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση realestate@epirusbank.gr ή με έγγραφη προσφορά η οποία κατατίθεται στη Γραμματεία Διοίκησης (Πατρ. Ιωακείμ 6 & Καραπάνου, Ιωάννινα) εντός σφραγισμένου φακέλου με αναγραφή σε αυτόν των στοιχείων του αποστολέα και με την ένδειξη «Προσφορά για την αγορά ακινήτου».
  • Σε συνδυασμό με την εκδήλωση ενδιαφέροντος για την αγορά κάποιου ακινήτου, εάν χρειάζεστε χρηματοδότηση για την απόκτησή του, η Τράπεζα σας δίνει τη δυνατότητα να εξασφαλίσετε χρηματοδοτικές υπηρεσίες και λύσεις με προνομιακούς όρους.

Τοποθεσία:


Περισσότερες Φωτογραφίες


Εκδήλωση Ενδιαφέροντος