Ακίνητα

ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ

18 Αυγούστου, 2022

← Δείτε όλα τα ακίνητα

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ - Αμβρακίας 45, Νέα Ζωή

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ - Αμβρακίας 45, Νέα Ζωή

Τύπος ακινήτου:

Κατάστημα

Τιμή διάθεσης:

€ 131.000

Εμβαδό κτίσματος:

161,46 τ.μ.

Διεύθυνση ακινήτου:

ΑΜΒΡΑΚΙΑΣ 45, ΝΕΑ ΖΩΗ, ΙΩΑΝΝΙΝΑ

Σύντομη περιγραφή:

Το Κατάστημα αποτελεί αυτοτελή και οριζοντια ανεξαρτητη ιδιοκτησια εμβαδού 161,46τμ που βρίσκεται στο Ισόγειο οικοδομής επί της οδού Αμβρακίας αριθμός 45 στην περιοχή Νέα Ζωή Ιωαννίνων (Ο.Τ Γ1030, εντός του εγκεκριμένου Ρυμοτομικού Σχεδίου πολεοδομική περιοχής «Νέας Ζωής», Τοπικής Κοινότητας «Εξοχής» του Δήμου Ιωαννιτών). Στην πιο πάνω οριζόντια ιδιοκτησία - κατάστημα ανήκει, ως παράρτημα ένας ανοικτός χώρος στάθμευσης αυτοκινήτου του ακαλύπτου χώρου. Επίσης, το κατάστημα έχει λειτουργική ενότητα με Αποθήκη του υπογείου, εμβαδού 131,50 τ.μ.

Το κατάστημα επί του παρόντος είναι αποπερατωμένο σε ποσοστό 80% δίνοντας με αυτό τον τρόπο την δυνατότητα στον μελλοντικό ιδιοκτήτη να προβεί σε μετατροπές που θα ικανοποιήσουν ακριβώς τις ανάγκες του.

Η περιοχή χαρακτηρίζεται από σχετικά νέες οικοδομές και έχει σαν κύριο πλεονέκτημα την έυκολη πρόσβαση και γρήγορη πρόσβαση με μεγάλες οδικές αρτηρίες (Περιφερειακή Οδός και Λ. Γράμμου) που αποτελούν και σημειά εισόδου και εξόδου της πόλης.

Χαρακτηριστικά  
Επιφάνεια 161,46
Επίπεδα 2
Έτος Κατασκευής Ημιτελές
Είδος κυριότητας 100% πλήρης
Εκμισθωμένο Όχι


Σημείωσεις:

  • Οι προσφορές δεν δεσμεύουν με κανέναν τρόπο την Συνεταιριστική Τράπεζα Ηπείρου ΣΥΝ.ΠΕ και θα κριθούν ελεύθερα κατά την απόλυτη κρίση της, χωρίς να δημιουργούνται γι’ αυτήν υποχρεώσεις σε συνάρτηση και με τους λοιπούς όρους που μπορεί να διαπραγματευτεί με τους ενδιαφερόμενους.
  • Η προσφορά αποστέλεται με e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση realestate@epirusbank.gr ή με έγγραφη προσφορά η οποία κατατίθεται στη Γραμματεία Διοίκησης (Πατρ. Ιωακείμ 6 & Καραπάνου, Ιωάννινα) εντός σφραγισμένου φακέλου με αναγραφή σε αυτόν των στοιχείων του αποστολέα και με την ένδειξη «Προσφορά για την αγορά ακινήτου».
  • Σε συνδυασμό με την εκδήλωση ενδιαφέροντος για την αγορά κάποιου ακινήτου, εάν χρειάζεστε χρηματοδότηση για την απόκτησή του, η Τράπεζα σας δίνει τη δυνατότητα να εξασφαλίσετε χρηματοδοτικές υπηρεσίες και λύσεις με προνομιακούς όρους.

Τοποθεσία:


Περισσότερες Φωτογραφίες


Εκδήλωση Ενδιαφέροντος