Ακίνητα

ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ

12 Μαΐου, 2022

← Δείτε όλα τα ακίνητα

ΑΓΡΟΤΕΜΑΧΙΟ (388) - Θέση "ΣΑΝΤΙΝΟ" Νεοκαισάρεια Ιωαννίνων

ΑΓΡΟΤΕΜΑΧΙΟ (388) - Θέση "ΣΑΝΤΙΝΟ" Νεοκαισάρεια Ιωαννίνων

Τύπος ακινήτου:

Γήπεδο

Τιμή διάθεσης:

€ 220.000

Εμβαδό κτίσματος:

- τ.μ.

Εμβαδό οικοπέδου:

4.987,00 τ.μ.

Διεύθυνση ακινήτου:

Θέση "ΣΑΝΤΙΝΟ" Νεοκαισάρεια Ιωαννίνων

Σύντομη περιγραφή:

Πρόκειται για αγροτεμάχιο το οποίο βρίσκεται στη θέση "Σάντινο" της κτηματικής περιοχής της Τοπικής Κοινότητας Νεοκαισάρειας του Δήμου Ιωαννιτών Νομού Ιωαννίνων (πρώην Δημοτικό Διαμέρισμα Νεοκαισάρειας του Δήμου Ανατολής) και στο δέκατο (10ο) χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Ιωαννίνων - Αθηνών, έχει επιφάνεια 4.987,00 Μ2. Πιο συγκεκριμένα βρίσκεται μετά την διαστάυρωση της ΕΟ με την Εγνατία Οδό, στη δεξιά πλευρά, λίγο μετά την αντιπρoσωπεία αυτοκινήτων BMW. Έχει πρόσωπο στην ΕΟ περίπου 35 μέτρα και βάθος 135 μέτρα περίπου.

Βρίσκεται εκτός σχεδίου και εκτός ΖΟΕ και εντός δικτύου natura 2000, είναι δε άρτιο και οικοδομήσιμο (κατά παρέκκλιση) σύμφωνα με τις ισχύουσες πολεοδομικές διατάξεις.

Το ακίνητο θεωρείται ιδανικό για την ανέγερση Εμπορικών Εκθέσεων, Εμπορικών Αποθηκών, Πολυκαταστημάτων, Super-Market, Γραφεία παροχής υπηρεσιών (τηλεπικοινωνίες, ηλεκτρονική διασύνδεση, τραπεζικές πληροφορίες), Ξενοδοχεία 3* και άνω, χώροι εστίασης και Πρατήρια Καυσίμων. 

Σημείωσεις:

  • Οι προσφορές δεν δεσμεύουν με κανέναν τρόπο την Συνεταιριστική Τράπεζα Ηπείρου ΣΥΝ.ΠΕ και θα κριθούν ελεύθερα κατά την απόλυτη κρίση της, χωρίς να δημιουργούνται γι’ αυτήν υποχρεώσεις σε συνάρτηση και με τους λοιπούς όρους που μπορεί να διαπραγματευτεί με τους ενδιαφερόμενους.
  • Η προσφορά αποστέλεται με e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση realestate@epirusbank.gr ή με έγγραφη προσφορά η οποία κατατίθεται στη Γραμματεία Διοίκησης (Πατρ. Ιωακείμ 6 & Καραπάνου, Ιωάννινα) εντός σφραγισμένου φακέλου με αναγραφή σε αυτόν των στοιχείων του αποστολέα και με την ένδειξη «Προσφορά για την αγορά ακινήτου».
  • Σε συνδυασμό με την εκδήλωση ενδιαφέροντος για την αγορά κάποιου ακινήτου, εάν χρειάζεστε χρηματοδότηση για την απόκτησή του, η Τράπεζα σας δίνει τη δυνατότητα να εξασφαλίσετε χρηματοδοτικές υπηρεσίες και λύσεις με προνομιακούς όρους.

Τοποθεσία:


Περισσότερες Φωτογραφίες


Εκδήλωση Ενδιαφέροντος