Ακίνητα

ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ

12 Μαΐου, 2022

← Δείτε όλα τα ακίνητα

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ - Αρχιεπισκόπου Μακαρίου (ΙΣ2)

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ - Αρχιεπισκόπου Μακαρίου (ΙΣ2)

Τύπος ακινήτου:

Κατάστημα

Τιμή διάθεσης:

€ 121.000

Εμβαδό κτίσματος:

93,10 τ.μ.

Διεύθυνση ακινήτου:

ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΜΑΚΑΡΙΟΥ 36, ΙΩΑΝΝΙΝΑ

Σύντομη περιγραφή:

Το Κατάστημα αποτελεί αυτοτελή και οριζοντια ανεξαρτητη ιδιοκτησια εμβαδού 93,10τμ που βρίσκεται στο Ισόγειο οικοδομής (Πολυκατοικίας) ευρισκόμενο στη συμβολή των οδών Αρχ. Μακρίου και Λεωφ. Γεννηματά έναντι Super Market ΑΒ Βασιλόπουλος. Χαρακτηριστικό των οικοδομών της περιοχής είναι ο μεγάλος αριθμός εμπορικών καταστημάτων που στεγάζονται κυρίως στο ισόγειο πολυκατοικιών, ο μεγάλος αριθμός διαμερισμάτων και η μικρή απόσταση από την λίμνη των Ιωαννίνων.

Επι του παρόντος στο κατάστημα λειτουργεί ως Εργαστήριο Λογοθεραπείας.

Η περιοχή χαρακτηρίζεται από έντονη κίνηση καθώς αποτελέι μία από τις κύριες εισόδους και εξόδους της πόλης των Ιωαννίνων.

 

Χαρακτηριστικά  
Επιφάνεια 93,10τ.μ.
Επίπεδο Ισόγειο
Έτος Κατασκευής 1982
Λουτρά / WC 1
Θέσεις Σταθμεύσεως Όχι
Είδος κυριότητας 100% πλήρης

 

Σημείωσεις:

  • Οι προσφορές δεν δεσμεύουν με κανέναν τρόπο την Συνεταιριστική Τράπεζα Ηπείρου ΣΥΝ.ΠΕ και θα κριθούν ελεύθερα κατά την απόλυτη κρίση της, χωρίς να δημιουργούνται γι’ αυτήν υποχρεώσεις σε συνάρτηση και με τους λοιπούς όρους που μπορεί να διαπραγματευτεί με τους ενδιαφερόμενους.
  • Η προσφορά αποστέλεται με e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση realestate@epirusbank.gr ή με έγγραφη προσφορά η οποία κατατίθεται στη Γραμματεία Διοίκησης (Πατρ. Ιωακείμ 6 & Καραπάνου, Ιωάννινα) εντός σφραγισμένου φακέλου με αναγραφή σε αυτόν των στοιχείων του αποστολέα και με την ένδειξη «Προσφορά για την αγορά ακινήτου».
  • Σε συνδυασμό με την εκδήλωση ενδιαφέροντος για την αγορά κάποιου ακινήτου, εάν χρειάζεστε χρηματοδότηση για την απόκτησή του, η Τράπεζα σας δίνει τη δυνατότητα να εξασφαλίσετε χρηματοδοτικές υπηρεσίες και λύσεις με προνομιακούς όρους.

Τοποθεσία:


Εκδήλωση Ενδιαφέροντος