Ακίνητα

ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ

12 Μαΐου, 2022

← Δείτε όλα τα ακίνητα

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ - Αρχιεπισκόπου Μακαρίου (ΙΣ1)

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ - Αρχιεπισκόπου Μακαρίου (ΙΣ1)

Τύπος ακινήτου:

Κατάστημα

Τιμή διάθεσης:

€ 115.500

Εμβαδό κτίσματος:

119,32 τ.μ.

Διεύθυνση ακινήτου:

ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΜΑΚΑΡΙΟΥ 36, ΙΩΑΝΝΙΝΑ

Σύντομη περιγραφή:

Το Κατάστημα αποτελεί αυτοτελή και οριζόντια ανεξάρτητη ιδιοκτησία εμβαδού 80,85τμ που βρίσκεται στο Ισόγειο οικοδομής (Πολυκατοικίας) ευρισκόμενο στη συμβολή των οδών Αρχ. Μακαρίου και Λεωφ. Γεννηματά έναντι Super Market ΑΒ Βασιλόπουλος.

Το Κατάστημα διαθέτει επίσης ισόγεια θέση Πάρκινγκ εμβαδού 21,38τμ και υπόγεια Αποθήκη εμβαδού 17,09τμ, οι οποίες αποτελούν και αυτές ανεξάρτητες ιδιοκτησίες.

 

Χαρακτηριστικό των οικοδομών της περιοχής είναι ο μεγάλος αριθμός εμπορικών καταστημάτων που στεγάζονται κυρίως στο ισόγειο πολυκατοικιών, ο μεγάλος αριθμός διαμερισμάτων και η μικρή απόσταση από την λίμνη των Ιωαννίνων.

 Επί του παρόντος στο κατάστημα είναι μισθωμένο και λειτουργεί ως επιχείρηση εγκατάστασης συστημάτων Θέρμανσης / Ψύξης.

 Η περιοχή χαρακτηρίζεται από έντονη κίνηση καθώς αποτελεί μία από τις κύριες εισόδους και εξόδους της πόλης των Ιωαννίνων.

 

Χαρακτηριστικά  
Επιφάνεια 80,85τ.μ.
Επίπεδο Ισόγειο
Έτος Κατασκευής 1982
Λουτρά / WC 1
Θέσεις Σταθμεύσεως Όχι
Είδος κυριότητας 100% πλήρης

 

Σημείωσεις:

  • Οι προσφορές δεν δεσμεύουν με κανέναν τρόπο την Συνεταιριστική Τράπεζα Ηπείρου ΣΥΝ.ΠΕ και θα κριθούν ελεύθερα κατά την απόλυτη κρίση της, χωρίς να δημιουργούνται γι’ αυτήν υποχρεώσεις σε συνάρτηση και με τους λοιπούς όρους που μπορεί να διαπραγματευτεί με τους ενδιαφερόμενους.
  • Η προσφορά αποστέλεται με e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση realestate@epirusbank.gr ή με έγγραφη προσφορά η οποία κατατίθεται στη Γραμματεία Διοίκησης (Πατρ. Ιωακείμ 6 & Καραπάνου, Ιωάννινα) εντός σφραγισμένου φακέλου με αναγραφή σε αυτόν των στοιχείων του αποστολέα και με την ένδειξη «Προσφορά για την αγορά ακινήτου».
  • Σε συνδυασμό με την εκδήλωση ενδιαφέροντος για την αγορά κάποιου ακινήτου, εάν χρειάζεστε χρηματοδότηση για την απόκτησή του, η Τράπεζα σας δίνει τη δυνατότητα να εξασφαλίσετε χρηματοδοτικές υπηρεσίες και λύσεις με προνομιακούς όρους.

Τοποθεσία:


Εκδήλωση Ενδιαφέροντος