Ακίνητα

ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ

12 Μαΐου, 2022

← Δείτε όλα τα ακίνητα

ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ - Αρίβα (Ι2)

ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ - Αρίβα (Ι2)

Τύπος ακινήτου:

Οικία

Τιμή διάθεσης:

€ 79.200

Εμβαδό κτίσματος:

52,48 τ.μ.

Διεύθυνση ακινήτου:

ΑΡΙΒΑ 10, ΙΩΑΝΝΙΝΑ

Σύντομη περιγραφή:

Ισόγειο Διαμέρισμα ευρισκόμενο στο κέντρο της πόλης των Ιωαννίνων στην περιοχή "Λούτσα" ανάμεσα από τις οδούς Λαμπρίδη και Ν. Ζέρβα.

Το ακίνητο έχει ανακαινισθεί πρόσφατα (2021) περιλαμβάνοντας νέα εντοιχισμένα έπιπλα κουζίνας, ντουλάπες, είδη υγιεινής και πόρτα ασφαλέιας. Η τοποθεσία του είναι πολύ κοντά σε στάσεις λεωφορείων αστικής συγκοινωνίας και σε καταστήματα που λειτουργούν το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας (Super Market, εστίαση, ψιλικά, φαρμακεία) και σε σχολικά κτίρια.

Θεωρείται ιδανικό για ενοικίαση σε φοιτητές.

Το Διαμερισμά περιλαμβάνει κουζίνα, σαλονι - τραπεζαρία, υπνοδωμάτιο και WC.

 

Χαρακτηριστικά  
Επιφάνεια 52,48
Επίπεδο Ισόγειο
Υπνοδωμάτια 1
Λουτρά / WC 1
Θέσεις Σταθμεύσεως Όχι
Είδος κυριότητας 100% πλήρης

Σημείωσεις:

  • Οι προσφορές δεν δεσμεύουν με κανέναν τρόπο την Συνεταιριστική Τράπεζα Ηπείρου ΣΥΝ.ΠΕ και θα κριθούν ελεύθερα κατά την απόλυτη κρίση της, χωρίς να δημιουργούνται γι’ αυτήν υποχρεώσεις σε συνάρτηση και με τους λοιπούς όρους που μπορεί να διαπραγματευτεί με τους ενδιαφερόμενους.
  • Η προσφορά αποστέλεται με e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση realestate@epirusbank.gr ή με έγγραφη προσφορά η οποία κατατίθεται στη Γραμματεία Διοίκησης (Πατρ. Ιωακείμ 6 & Καραπάνου, Ιωάννινα) εντός σφραγισμένου φακέλου με αναγραφή σε αυτόν των στοιχείων του αποστολέα και με την ένδειξη «Προσφορά για την αγορά ακινήτου».
  • Σε συνδυασμό με την εκδήλωση ενδιαφέροντος για την αγορά κάποιου ακινήτου, εάν χρειάζεστε χρηματοδότηση για την απόκτησή του, η Τράπεζα σας δίνει τη δυνατότητα να εξασφαλίσετε χρηματοδοτικές υπηρεσίες και λύσεις με προνομιακούς όρους.

Τοποθεσία:


Περισσότερες Φωτογραφίες


Εκδήλωση Ενδιαφέροντος