Νέα & Δελτία Τύπου

ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ

29 Ιουνίου, 2020

← Δείτε όλα τα νέα

Η Τράπεζα Ηπείρου στηρίζει το Νοσοκομείο Άρτας

Η Τράπεζα Ηπείρου στηρίζει το Νοσοκομείο Άρτας

Όπως ανακοινώνεται από τον Διοικητή του Νοσοκομείου Άρτας Ευάγγελο Ντάκουλα, η Συνεταιριστική Τράπεζα Ηπείρου στηρίζει έμπρακτα το Γενικό Νοσοκομείο Άρτας, στην προσπάθεια για αντιμετώπιση της πανδημίας του COVID-19.

Από την ίδρυσή της έως και σήμερα, η Συνεταιριστική Τράπεζα Ηπείρου, ως  ενεργή μονάδα κοινωνικής οικονομίας, ενισχύει την τοπική κοινωνία της Ηπείρου μέσα από δράσεις εταιρικής κοινωνικής ευθύνης σε κοινωνικό, περιβαλλοντικό και πολιτιστικό επίπεδο.

Σε αυτό το πλαίσιο, όπως σημειώνει ο κ. Ντάκουλας, η εταιρεία δώρισε τρία (3)  μόνιτορ   παρακολουθήσεως ζωτικών λειτουργιών ασθενών προς υποστήριξη του νοσοκομείου , τόσο  κατά την διάρκεια του κορωνοϊού  άλλα και στη συνέχεια. Ο εξοπλισμός θα εξασφαλίσει την καλύτερη δυνατή περίθαλψη των ασθενών.

Η διοίκηση και το προσωπικό του Γ.Ν. Άρτας ευχαριστούν την εταιρία για  την έμπρακτη βοήθεια  που αντικατοπτρίζει  την ευγνωμοσύνη της  για το έργο των γιατρών και του νοσηλευτικού προσωπικού, αλλά και την  ευαισθησία της απέναντι σε όλους τους πολίτες της Ηπείρου.