Νέα & Δελτία Τύπου

ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ

24 Ιουνίου, 2022

← Δείτε όλα τα νέα

ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΝΕΑΣ ΕΣΣΕ

ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΝΕΑΣ ΕΣΣΕ

Υπεγράφη η νέα Επιχειρησιακή Συλλογική Σύμβαση Εργασίας από τη Συνεταιριστική Τράπεζα Ηπείρου

 

Ιωάννινα, 23 Ιουνίου 2022 - Η Συνεταιριστική Τράπεζα Ηπείρου ανακοίνωσε ότι προέβη σήμερα Πέμπτη, 23 Ιουνίου 2022 στην υπογραφή της Επιχειρησιακής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας (Ε.Σ.Σ.Ε.). Η νέα σύμβαση, η οποία περιλαμβάνει παροχές πλέον της Κλαδικής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας, με ισχύ από 01/04/2022 έως 31/03/2025, είναι αποτέλεσμα της επιτυχημένης ολοκλήρωσης των συζητήσεων και του κλίματος συνεργασίας που υπάρχει μεταξύ της Τράπεζας Ηπείρου και του Συλλόγου Εργαζομένων της Τράπεζας (Σ.Ε.Σ.Τ.Η.).

 

Ανταποκρινόμενη με υπευθυνότητα στις σύγχρονες ανάγκες των εργαζομένων, η νέα Επιχειρησιακή Συλλογική Σύμβαση Εργασίας ρυθμίζει τις εργασιακές σχέσεις στο εσωτερικό της Τράπεζας Ηπείρου, τη διοικητική και επιδοματική πολιτική, καθώς και αιτήματα κοινωνικού χαρακτήρα, με έμφαση στη στήριξη της οικογένειας και ατόμων που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες. Η Διοίκηση της Τράπεζας αναγνώρισε βασικά αιτήματα του Συλλόγου, με στόχο την προστασία της εργασίας και την παροχή επιπλέον κινήτρων για την επίτευξη των επιχειρηματικών στόχων της Τράπεζας.  

 

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Συνεταιριστικής Τράπεζας Ηπείρου κ. Ιωάννης Βουγιούκας δήλωσε σχετικά: «Με την υπογραφή της νέας Επιχειρησιακής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας με ισχύ έως 31/03/2025, επιδιώκουμε να διασφαλίσουμε ένα υποστηρικτικό και σύγχρονο εργασιακό περιβάλλον για όλους τους εργαζομένους και ιδιαίτερα εκείνους που ανήκουν στις μικρότερες κλίμακες μισθοδοσίας. Θέλουμε να εκφράσουμε την ικανοποίησή μας σχετικά με την έκβαση της συζήτησης με το Σύλλογο Εργαζομένων της Τράπεζας. Ευελπιστούμε ότι θα συνεχίσει η δέσμευση και η προσήλωσή που διαρκώς επιδεικνύουν οι εργαζόμενοι μέχρι τώρα, με στόχο την ανάπτυξη της Τράπεζας και κατ’ επέκταση την οικονομική και κοινωνική ενίσχυση του Τόπου μας».

 

Στη συνέχεια, ο Πρόεδρος του Σωματίου Εργαζομένων της Συνεταιριστικής Τράπεζας Ηπείρου κ. Απόστολος Μπαλτζώης συμπλήρωσε: «Έχοντας ως πρώτο μέλημα την αξιοπρέπεια, την ασφάλεια και την προοπτική για ένα καλύτερο μέλλον για όλους τους συναδέλφους μας, καταφέραμε μέσα σε ένα πλαίσιο σύμπνοιας και συνεργασίας με τη Διοίκηση της Τράπεζας να πετύχουμε την υπογραφή της Επιχειρησιακής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας. Με όρους επιπλέον της Κλαδικής, η νέα σύμβαση προστατεύει την εργασία, ενισχύει τα εισοδήματά μας και ενδυναμώνει τις παροχές υγείας και αποταμίευσης. Όροι που δίνουν κίνητρο σε όλους μας να συνεχίσουμε όλοι μαζί να εργαζόμαστε για την ανάπτυξη του Οργανισμού».

Περισσότερες Φωτογραφίες