Εταιρική Υπευθυνότητα

ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ

20 Σεπτεμβρίου, 2021

← Δείτε όλες τις δράσεις

15ο Ioannina Lake Run: χορηγός και αθλοθέτης η Συνεταιριστική Τράπεζα Ηπείρου

15ο Ioannina Lake Run: χορηγός και αθλοθέτης η Συνεταιριστική Τράπεζα Ηπείρου

Το 15ο Ioannina Lake Run πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στη Λίμνη των Ιωαννίνων, το Σάββατο 18 και την Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2021, όπου για 5η συνεχή χρονιά χορηγός ήταν η Συνεταιριστική Τράπεζα Ηπείρου. Η ενίσχυση της μεγαλύτερης αθλητικής διοργάνωσης της Ηπείρου που συμβάλει στην προβολή των Ιωαννίνων στο πανελλήνιο και η στήριξη των επαγγελματιών της πόλης ήταν στο επίκεντρο της υποστήριξης που προσέφερε η Τράπεζα Ηπείρου.

Στον 15ο γύρο Λίμνης με σημαντικές αθλητικές παρουσίες, συμμετείχε και η Τράπεζα Ηπείρου με τη δική της ομάδα στον αγώνα των 5 χλμ. Όπως κάθε χρόνο, η Τράπεζα Ηπείρου αποτέλεσε τον αθλοθέτη του Ioannina Lake Run, απονέμοντας χρηματικές επιταγές – έπαθλα στους νικητές και τις νικήτριες των 3 πρώτων θέσεων του αγώνα των 30χλμ. Συγκεκριμένα, το χρηματικό έπαθλο των 600 ευρώ έλαβαν ο πρώτος άνδρας και η πρώτη γυναίκα που έκοψαν το νήμα του τερματισμού, ενώ με 300 ευρώ επιβραβεύθηκαν όσοι τερμάτισαν δεύτεροι και με 150 ευρώ οι τρίτοι.

Επιπλέον, η Τράπεζα Ηπείρου υιοθέτησε και φέτος τη δράση Lake Run Proud Partner, την οποία και στήριξε, καθώς προσέφερε προνόμια στους «Υπερήφανους Υποστηρικτές» του Ioannina Lake Run. Στο κάλεσμα της Τράπεζας Ηπείρου ανταποκρίθηκαν οι περισσότερες επιχειρήσεις της πόλης, οι οποίες αποκόμισαν σημαντικά οικονομικά οφέλη, παρέχοντας εκπτώσεις σε προϊόντα και υπηρεσίες τους προς τους δρομείς και τους εθελοντές του Γύρου Λίμνης.

Εκπρόσωποι της Τράπεζας Ηπείρου, απένειμαν τις επιταγές στους νικητές και τις νικήτριες των 30 χλμ., και συνεχάρησαν όλους τους δρομείς για την προσπάθειά τους,

«Στην Τράπεζα Ηπείρου αποδεικνύουμε έμπρακτα τη στήριξή μας στις προσπάθειες ενδυνάμωσης της οικονομίας του τόπου μας.»