Εταιρική Υπευθυνότητα

ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ

24 Αυγούστου, 2021

← Δείτε όλες τις δράσεις

Στήριξη του τοπικού πολιτισμού μέσω του Castle Rock Festival (23-25/8/2021)

Η Συνεταιριστική Τράπεζα Ηπείρου υπήρξε ο μεγάλος χορηγός του 5ου Castle Rock Festival και αγκάλιασε το Ioannina Rock City, τα οποία επέστρεψαν δυναμικά στα Ιωάννινα το τριήμερο 23-25 Αυγούστου, για να αναδείξουν τον πολιτισμό της Ηπείρου. Η ανακοίνωση της χορηγίας πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο Συνέντευξης Τύπου που παραχώρησαν σήμερα εκπρόσωποι της Τράπεζας Ηπείρου στην αυλή του Πολιτιστικού Πολυχώρου «Δημήτρης Χατζής» στα Ιωάννινα. Στη Συνέντευξη συμμετείχε και ο Δήμαρχος Ιωαννιτών κ. Μωυσής Ελισάφ, καθώς και ο γνωστός μουσικός και διοργανωτής του Φεστιβάλ κ. Γιώργος Γάκης.

Το Castle Rock Festival υλοποιήθηκε στο ιστορικό κέντρο, στο Κάστρο, στη λίμνη και στο Νησί των Ιωαννίνων με συναυλίες, μουσικές εκδηλώσεις, εκθέσεις φωτογραφίας και πολλές ακόμη δράσεις. Πρόκειται για το πρώτο μουσικό φεστιβάλ που φιλοξένησε στα Ιωάννινα ονόματα παγκόσμιας εμβέλειας, εντάσσοντας την πόλη στον παγκόσμιο συναυλιακό χάρτη.

 

Φέτος, στο πρόγραμμα του φεστιβάλ ενσωματώθηκε και το Ioannina Rock City, μια από τις μεγαλύτερες εκδηλώσεις του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Ιωαννιτών. Το Ioannina Rock City αποτελεί μια μουσική εκδήλωση που ενισχύει τα ανερχόμενα μουσικά ταλέντα του τόπου και προσφέρει στους πολίτες ένα δυνατό μουσικό θέαμα διεθνών προδιαγραφών. Όπως ανέφερε και ο μουσικός και εμπνευστής του Φεστιβάλ κ. Γιώργος Γάκης: «Το Ioannina Rock City είναι ένα διήμερο αφιερωμένο στη ροκ μουσική, όπου τοπικοί καλλιτέχνες συμμετέχουν αφιλοκερδώς, με στόχο την ψυχαγωγία αλλά και την τουριστική προβολή και ανάδειξη της πόλης των Ιωαννίνων».