News & Press Releases

PUBLISHED

26 September, 2023

← See all news

Η Συνεταιριστική Τράπεζα Ηπείρου στηρίζει για μία ακόμη χρονιά το Ioannina Lake Run

Η Συνεταιριστική Τράπεζα Ηπείρου στηρίζει για μία ακόμη χρονιά το Ioannina Lake Run

Η Συνεταιριστική Τράπεζα Ηπείρου συμμετείχε ως χορηγός για 7η συνεχή χρονιά στο Ioannina Lake Run, τη μεγαλύτερη αθλητική διοργάνωση της βορειοδυτικής Ελλάδας, που υλοποιήθηκε για 17η φορά στη λίμνη Ιωαννίνων, το Σάββατο 23 και την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου, με τη συμμετοχή χιλιάδων αθλητών και αθλητριών. Ο Γύρος Λίμνης Ιωαννίνων ολοκληρώθηκε τόσο με ρεκόρ συμμετοχών, όσο και με την κατάρριψη του ρεκόρ διαδρομής τόσο στους άνδρες όσο και στις γυναίκες.

Φέτος, η Τράπεζα Ηπείρου συμμετείχε ως αθλοθέτης του Γύρου Λίμνης των 30 χλμ., απονέμοντας χρηματικά έπαθλα στους τρεις πρώτους άνδρες και στις τρεις πρώτες γυναίκες του αγώνα. Συνολικά τερμάτισαν 1.551 δρομείς στον αγώνα των 30 χλμ., αριθμός που αποτελεί ρεκόρ από καταβολής διοργάνωσης. Επιπλέον, στήριξε και αυτή τη χρονιά τον Παραλίμνιο Αγώνα Δρόμου 1.000 μ. για ΑμεΑ, με στόχο να μεταφέρει το μήνυμα των ίσων δικαιωμάτων σε συμμετοχή αγώνων δρόμου. Τέλος, αθλοθέτησε χρηματικό βραβείο για το ρεκόρ διαδρομής τόσο στους άνδρες όσο και στις γυναίκες, προσελκύοντας περισσότερους κορυφαίους δρομείς με υψηλότερες επιδόσεις στο Lake Run.

Πέρα από την χορηγική παρουσία, η Τράπεζα Ηπείρου έδωσε και φέτος το παρών με τη δική της ομάδα που έτρεξε στο μεγαλύτερο δρομικό event της Ηπείρου. Μετά το τέλος του αγώνα, ο Διευθύνοντας Σύμβουλος της Συνεταιριστικής Τράπεζας Ηπείρου, κ. Ιωάννης Βουγιούκας, δήλωσε: «Είμαστε παρόντες όχι μόνο ως χορηγοί και αθλοθέτες, αλλά και με τη συμμετοχή της δικής μας ομάδας, των εργαζομένων της Τράπεζας, στον αγώνα των 5 χλμ. του Ioannina Lake Run. Στηρίζουμε τον σκοπό του αγώνα να προάγει τον αθλητισμό, την υγεία, το «ευ αγωνίζεσθαι» και ταυτόχρονα τη συμπερίληψη των ΑμεΑ στα δρομικά αθλητικά γεγονότα».

Κατά τη διάρκεια της Τελετής των Απονομών Βραβείων, ο Πρόεδρος της Συνεταιριστικής Τράπεζας Ηπείρου κ. Κωνσταντίνος Ζωνίδης, δήλωσε: «H Τράπεζα Ηπείρου στηρίζει για 7η συνεχή χρονιά το Ioannina Lake Run με στόχο την ενθάρρυνση της αθλητικής δραστηριοποίησης των πολιτών και την ενίσχυση της τοπικής κοινωνίας της Ηπείρου. Παράλληλα, με την υποστήριξη του Παραλίμνιου Αγώνα ΑμεΑ θέλουμε να προωθήσουμε το μήνυμα της συμπερίληψης στον αθλητισμό και να συμβάλουμε στην ευαισθητοποίηση της κοινωνίας για τα δικαιώματα των ΑμεΑ. Το Ioannina Lake Run έχει καταφέρει να μετατρέψει τα Ιωάννινα σε έναν δημοφιλή προορισμό με σημαντική απήχηση πλέον και σε δρομείς του εξωτερικού. Συγχαρητήρια στη Διοργάνωση, σε όλους τους συμμετέχοντες και φυσικά στους νικητές για τα εξαιρετικά αποτελέσματα!».

Στη συνέχεια, τον λόγο έλαβε ο Εντεταλμένος Εκτελεστικός Σύμβουλος της Συνεταιριστικής Τράπεζας Ηπείρου κ. Βασίλης Τσουκανέλης, ο οποίος αναφέρθηκε στον ρόλο της αθλητικής διοργάνωσης Ioannina Lake Run στην τοπική ανάπτυξη και τη δέσμευση της Τράπεζα Ηπείρου να στηρίζει τα αθλητικά και πολιτιστικά γεγονότα του τόπου. «Στόχος μας στη Συνεταιριστική Τράπεζα Ηπείρου είναι να στεκόμαστε δίπλα στην τοπική κοινωνία του τόπου, ενισχύοντας πρωτοβουλίες που παράγουν αξία για την Ήπειρο. Η εξέλιξη που σημειώνει κάθε χρόνο το Ioannina Lake Run είναι εντυπωσιακή, με ρεκόρ συμμετοχών και οργανωτική επιτυχία».

More Pictures