News & Press Releases

PUBLISHED

01 June, 2023

← See all news

10th Digital Banking Forum

10th Digital Banking Forum

Ο C.I.O. & C.T.O της  Συνεταιριστικής Τράπεζας Ηπείρου, κ. Άγγελος Φιλίππου, συμμετείχε ως ομιλητής στο 10th Digital Banking Forum που διοργανώθηκε την Τρίτη 30 Μαΐου από την ethosEVENTS.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης του πάνελ με θέμα “Πώς προσαρμόζονται οι τράπεζες στα δεδομένα της digital εποχής”, ο κ. Φιλίππου αναφέρθηκε στην επένδυση που έχει κάνει η Τράπεζα στο ΑΙ, με έμφαση στον τομέα της ασφάλειας. Όπως ανέφερε:

«Στην Τράπεζα, μας ενδιαφέρει η προσωπική επαφή με τον πελάτη, καθώς επενδύουμε σε μακροχρόνιες σχέσεις εμπιστοσύνης ενισχύοντας μια phygital λειτουργία. Συνεχίζουμε να ενισχύουμε την τοπική κοινωνία, προσφέροντας ασφάλεια σε ανταγωνιστικές τιμές και πρωτοπορούμε λανσάροντας τον Ιούνιο, τις νέες χρεωστικές και πιστωτικές κάρτες της MASTERCARD με δυνατότητα αλλαγής CVC.

Παρ’ ότι είμαστε μια μικρή περιφερειακή τράπεζα έχουμε κάνει μεγάλα βήματα, ήδη από την προ covid εποχή, αλλάζοντας τη νοοτροπία του κόσμου και φέραμε κοντά στις νέες τεχνολογίες και τις μεγαλύτερες ηλικίες. Επενδύουμε διαρκώς στον ψηφιακό μετασχηματισμό, εκμεταλλευόμενοι τις συνθήκες που διαμορφώνονται στον τόπο μας, κυρίως μέσω του αναμενόμενου πάρκου υψηλής τεχνολογίας και έρευνας, στο οποίο τη συμμετοχή μας εξετάζουμε ποικιλοτρόπως και στηρίζοντας παράλληλα, την πρωτοβουλία της ομάδας C.Ioannina. Στόχος μας παραμένει, η μετατροπή της Τράπεζας Ηπείρου από μια μικρή τοπική συνεταιριστική Τράπεζα, στην τράπεζα πρώτης επιλογής στον τόπο μας και η επέκτασή της εκτός Ηπείρου.»

More Pictures